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Summary of Changes SA7065-08-Q-2002-A00005 
 

1. The purpose of this amendment is to provide all bidders with the Government’s 
CORRECTED RESPOSNE to Amendment SA7065-08-Q-2001-A00004, 
Question No. 1.   

2. Bidders should disregard the RESPONSE to Question 1 that is                                               
contained in the Summary of Questions and Answers, Amendment SA7065-08-Q-
2001-A00004. 

3. The corrected answer is in the attached Summary of the Questions and Answers 
that immediately follows this Summary of Changes. 

4. Date and time for receipt of all bids remains unchanged. 

5. All else remains unchanged. 

 

----------------------------------------------- 

Distribution: 
File 
Solicitation Announcement 



SA7065-08-Q-2002-A00004 
 

QUESTIONS AND ANSWERS 

 

 
1. QUESTION - The solicitation states that all equipment components and 

functionalities must be NMCI certified at time of award (10.1).  Does the 
Government really want all equipment, networked and non-networked, to be 
NMCI certified? 

 
RESPONSE - No, only networked equipment must be certified to operate on the 
NMCI network (refer to para. 10.1 of Amendment A00002). Standalone (non-
networked) devices do not have to be NMCI certified. The estimated quantities 
can be found in Amendment A00002, page F-3. 
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